Gaur pizza egin dugu osagai hauekin: irina,
ura, olioa, gatza, tomatea, txanpinoiak, kalabazinak, piperra, kipula eta
gazta.
Hasiera batean masa egin dugu irina, ura, olioa
eta gatza nahastuz. Ondo nahastuta egon denean arrabola batekin zabaldu egin
dugu eta molde batean jarri. Barazkiak txikitu ditugu eta txanpinoiak frijitu. Beste zartagin baten kipula eta
tomatea frijitu ditugu. Dena prest egon denean pizza osatu dugu: azpian
masa, bere gainean egindako tomatea eta ondoren barazki gordinak eta
txanpinoiak. Bukatzeko gazta jarri diogu eta laba beroan sartu dugu eginda egon
arte.
Pizza etxean nola egiten den ikastetik aparte
okela eta barazkien ekoizpenak konparatu ditugu eta hau ikusi dugu:
Lursail berdinean barazki kantitate askoz gehiago ekoiztu daitezke okelarekin konparatuz.
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina